Image Alt

Aktiviteter

Sport og aktiviteter

Hos HomeRun tilbyder vi et bredt udvalg af sportskanaler og uanset hvor du sidder, kan du se sport på mindst ét af vores mange fladskærme. Foruden vores fladskærme i baren/restauranten, har vi naturligvis også fladskærme på vores hyggelige tagterrasse.

For os er det vigtigt, at der er sport for enhver smag og derfor stræber vi altid efter, så vidt muligt, at have forskellig sport på alle skærme – men viser vi ikke lige den kamp som du ønsker at se, må du gerne forhøre dig hos tjeneren eller bartenderen, om der er mulighed for at skifte kanal. Vi har stort set alle kanaler der viser sport.

Er du ikke sports interesseret?

eller spiller dit hold bare ikke i dag, så frygt ej! Hos HomeRun kommer du ikke til at kede dig, da vi naturligvis også har et stort udvalg af aktiviteter og underholdning. Så uanset om du er til et seriøst slag pool, eller bare en stille omgang scrabble, så er vi stedet for dig.

Pool
Dart
Slå-søm
Beer Pong
Terninger
Spillekort
Brætspil
Bordfodbold

Events – faste dage

Det skal altid være fedt at besøge HomeRun, og derfor har vi følgende events, fast hver uge:

Mandag – gratis aktiviteter
Har du brug for at koble af efter ugens første arbejdsdag, så besøg os til et slag pool, et spil dart eller en af vores andre, sjove aktiviteter – helt uden beregning!

Fredag – håndværkerens fyraften
I tidsrummet 12.00-17.00 hylder vi håndværkerne med et specielt fyraftensmenu bestående af 250g herregårdsbøf, HomeRun fries, pebersauce og 0,25l Carlsberg til at skylle ned med! Alt dette for bare 100 kr. Psssst, bare rolig, du behøver ikke være håndværker for at købe menuen 🙂