Quizza – Quiz og pizza

Er du en rigtig Bezzerwisser? Eller er du en sportsfanatiker? Måske du bare er glad for at være med? I så fald er der plads til alle når vi holder QUIZZA!

Vi afholder Quiz hvortil der vil blive serveret nogle forskellige gourmetpizzaer. Der er også mulighed for at få stillet tørsten ved vores herlige bartendere som altid står klar til at lange en drink over baren!

Arrangementet koster 129,- hvis du er sulten efter alt det lækker pizza du kan spise og vil slukke tørsten med en lille fadøl ;). Har du bare lyst til at quizze med om forskellige præmier, er det selvfølgelig helt gratis!

Vi ses på homerun til en god aften!

Back to the 80’s

Vi gentager sidste års 80’er-fest!

Dj’en blæser en masse 80’er-musik gennem højttalerne, og vores søde bartendere vil selvfølgelig også være klædt ud i dagens anledning.

KONKURRENCE:
Hvis du booker et bord har du mulighed for at medbringe pynt til bordet. Det bord der er pyntet bedst vinder HomeRuns “lille” FESTPAKKE FOR 10 PERSONER!!! Præmien kan indløses en anden dag, efter eget valg. Psst… du forbedrer chancerne for at vinde, hvis du og vennerne også er udklædte 😉

Piratfest

Ay ay captain!

Find din indre landkrabbe frem og kom med til et brag af en piratfest!
Der vil blive pyntet op for fuld udrykning, både på Homerun, men også hele personalet.

Hvis man samtidig er sulten, vil der være madbuffet med masser af god mad samt en fadøl med i prisen.

I løbet af aftenen vil der være nogle konkurrencer hvor DU har mulighed for at vinde en flaske Captain Morgan m/cola.

Der går også rygter om at Captain Morgan pigerne kommer og serverer kolde drikkevarer 😉

Vil du finde ud af hvor mange øl du kan nå at drikke før du skal på toilettet? Så har du muligheden for at blive lænket til baren, drikke alle de øl du kan før du skal på toilettet for 200,-

Derudover kommer der band og fyrer den af med masser af god musik, samtidigt med at Pirates of The Carribean filmene vil blive vist på vores 12 fladskærme!

Band Night på Tagterrassen

Der bliver skruet op for hyggen med live musik på byens bedste tagterrasse.

Mere info kommer senere, så følg med her 😉